Student Virtuoso

Koliko puta vam se desilo da razmišljate o tome da krenete na neki kurs engleskog jezika, bilo da tek treba da počnete sa učenjem ili samo utvrdite svoje znanje, ali od ideje uvek odustajete iz prostog razloga što, pored posla, fakulteta, viđanja sa društvom i devojkom ne možete da nađete školu čiji bi se časovi uklopili u vaš prenatrpan raspored?

Idealno rešenje za Vas je Student Virtuoso.Prilikom prijave dobijate link sa kojim ćete moći da skinete gradivo za učenje. Gradivo podrazumeva: skeniranu knjigu,audio zapis(LISTENING) i preveden rečnik. Knjigu možete odštampati i uporedo preslušavati audio zapis (Listening) i tako zameniti profesora. Audio zapis možete slušati dok se vozite u kolima, na poslu za vreme pauze ili presnimite na telefon i slušate kada se šetate. Učite kada Vi želite i brzinom koja Vama  odgovara. Iskoristite sjajan način da engleski naučite ili utvrdite , i to u terminima koji vama odgovaraju, makar to bilo i u sred noći – i to od kuće! I naravno, po minimalnoj ceni!

Napomena:  Diploma je potpisana od strane TEFL akreditovanog predavača.

1.Osnovni nivo

1.Osnovni nivo (faza 1-4) – KET- VOKABULAR OD PREKO 1000 REČI (Key English Test) (početni nivo) je prvi (osnovni) nivo Kembridž ispita. Položivši ovaj test osposobljeni ste za svakodnevnu komunikaciku i pisanje na engleskom jeziku. Osmišljen je za učenike sa osnovnim znanjem, koje vam je potrebno za putovanja u zemlje engleskog govornog područja.

2. Srednji niži nivo

2. Srednji niži nivo (faza 1-6) – PET- VOKABULAR OD PREKO 1500 REČI ( Preliminary English Test ) Položen PET ispit znači da je student u velikoj meri osposobljen i može da se snađe u situacijama koje se mogu očekivati u društvu ili na poslu, na engleskom govornom području.

3.Srednji viši nivo

3.Srednji viši nivo (faze 1-12 – FCE- VOKABULAR OD PREKO 4300 REČI ( First Certificate in English) Od polaznika se na ovom nivou očekuje da mogu da rade i studiraju, i da mogu i kao turisti da se snađu u zemljama engleskog govornog područja. Ova diploma je potvrda vašeg znanja kao zaposlenog, ali i mogućnost da postanete student nekog univerziteta u UK kao i širom sveta.

Dobijate pristup materijalu za učenje, sa predavačima komunicirate putem imejla..

Ponavljajte gradivo koliko puta Vama odgovara i brzinom kojom želite.

Test polažete na poslednjem nivou za koji se izdaje diploma na mađarskom, srpskom i engleskom jeziku.Diploma je potpisana od strane TEFL akreditovanog predavača. 

Cena diplome 2000 RSD

BESPLATAN NIVO I-

https://www.dropbox.com/sh/x2pn9v9b31xhhoj/LUfIbotZxf
Knjiga – I
Recnik – I
Audio zapis – I

Napomena:
Škola izdaje diplomu na engleskom, mađarskom i srpskom jeziku koji možete priložiti uz biografiju. Diploma je potpisana od strane TEFL akreditovanog predavača.