U našoj školi, uz pomoć Callan metode, osposobljavate se za polaganje sledećih Kembridž ispita:

KET – Key English Test (početni nivo)

KET – Key English Test (početni nivo) je prvi (osnovni) nivo Kembridž ispita. Položivši ovaj test osposobljeni ste za svakodnevnu komunikaciku i pisanje na engleskom jeziku. Osmišljen je za učenike sa osnovnim znanjem, koje vam je potrebno za putovanja u zemlje engleskog govornog područja.

PET – Preliminaty English Test (niži srednji nivo)

Položen PET ispit znači da je student u velikoj meri osposobljen i može da se snađe u situacijama koje se mogu očekivati u društvu ili na poslu, na engleskom govornom području.

FCE – First Certificate in English Tests (viši srednji nivo)

Od polaznika se na ovom nivou očekuje da mogu da rade i studiraju, i da mogu i kao turisti da se snađu u zemljama engleskog govornog područja. Ovaj sertifikat je potvrda vašeg znanja kao zaposlenog, ali i mogućnost da postanete student nekog univerziteta u UK kao i širom sveta.

CAE – Certificate in Advanced English (viši 1 nivo)

Na ovom nivou se od studenata očekuje da uspešno savlađuju skoro sve situacije u kojima se mogu naći- na poslu, u društvu, na studijama visokog obrazovanja itd. Naravno u zemljama engleskog govornog područja. Ovaj ispit je priznat na gotovo svim unevrzitetima u Britaniji i u svetu, kao i od strane poslodavaca.

Ovde možete naći potrebne informacije o terminima polaganja ispita i cenama!

Callan metoda ima 12 faza (stage), gradurianih od početne do naprednih, i na kraju do pripreme za Cambridge testove. Svaka faza se obradjuje mesec dana, pod uslovom da svake nedelje imate minimalno 4 časa, tako da svih 12 faza traju 12 meseci najduže (godinu dana). Moguća odstupanja u zavisnosti od brzine kojom grupa prelazi lekcije.

1. osnovni nivo (faza 1-4) – KET (Key English Test)
2. srednji niži nivo (faza 5-6) – PET ( Preliminary English Test )
3. srednji viši nivo (faze 7-10, 11)- FCE ( First Certificate in English)
4. napredni nivo (faza 12) –CAE (Cetrificate in Advanced English)

Saznajte nešto vise o Callan metodi i dodatnim kursevima u našoj školi: