Koliko puta ste poželeli da se igrate slobodno kao dete? Da se majmunišete do granica samozaborava? Da se izlečite maštom i slobodom izraza? Da plešete ili ispitujete svoje telo u prostoru bez straha da ćete pogrešiti? Da li ste se želeli baviti glumom ali nikada niste uspeli da upišete Akademiju? Ili ste prosto samo želeli da se igrate i istražujete sebe i svoje emocije ali ste se plašili da ste stari ili nedovoljno talentovani za to?

U svakome od nas čuči kreativna osoba samo je potrebno dopustiti sebi da se izrazimo. I nikada nije kasno za rad na sebi! Mnoga psihološka istraživanja su pokazala da su tehnike glume konstruktivne za čoveka te da se često koriste u psihoterapeutske svrhe.
Pozivamo Vas na Kreativnu Radionicu za odrasle tokom koje ćemo koristeći glumačka sredstva upoznavati sebe, istraživati svoje telo, glas i emocije, tražiti nove puteve za buđenje kreativnosti, učiti kako da funkcionišemo u grupi, razvijati svoju koncentraciju, samopouzdanje i snalažljivost, ispitivati osnovne sisteme komunikacije, osveštavati grčeve i opuštati svoje telo, poboljšavati svoje fizičke i mentalne sposobnosti.

 

Radionica je namenjena svima koji su svakodnevno izloženi stresu, rade ozbiljne i odgovorne poslove i imaju malo vremena da se opuste. Zamišljena je kao niz susreta tokom kojih će se kroz praktične glumačke vežbe iz oblasti dikcije, pokreta, pantomime, imitacije, improvizacije, fizičkog treninga i dečijih igara na kreativan i edukativan način učesnici naučiti da iskorače iz sveta briga i pritisaka. Nakon tromesečnog rada planirana je javna prezentacija.
Voditelji radionice su Diplomirane glumice sa radioničarskim iskustvom, Gordana Vukov Ciganjik i Aleksandra Bašić.
Svi imaju podjednaku šansu da nauče ove tehnike i da razviju svoje potencijale te se iz tog razloga neće organizovati audicija. Naš cilj je da svaki polaznik probudi svoju kreativnost i da se razvije do svojih krajnjih granica. Radiće se na podsticanju individualnosti i razvijanju stvaralačke energije. Časovi će se održavati u prostorijama škole Money is Coming. PRIJAVE U TOKU..

Zainteresovani se mogu javiti na mejl adresu gradionice@gmail.com ili na broj telefona 064 316 0872.
CENA: 2.000 RSD