Callan metoda

A résztvevők Iskola pénz jön az angol nyelvtanulás a Callan módszert használja.
Callan módszer egy gyors és hatékony rendszert angolt,
segítségével az oktatók, akik nem angol anyanyelvű. Zahvaljujići
Sok bizonyíték támasztja alá a hatékonyságát elismert és népszerű az egész világon. Az alkalmazottak számos nagy nemzetközi cégek, mint az IBM, FIAT, PHILIPS, és még sokan mások, már elsajátította az angol nyelvet használja ezt a módszert.

Angol nyelviskola a Callan módszert használja megtalálható a világ minden tájáról, legyen szó akár Ázsiában, Európában és az Egyesült Államokban, és az iskolák száma a Callan módszert használja növekszik. A lista megtekinthető az alábbi linken www.callanschoollondon.com

Sok rendszerek nyelvet tanulni ígérnek többet érhet el. Szerint azonban a Callan módszert lehet támasztani. Számos bizonyíték, amely megerősíti, hogy a diákok az iskolákban a Callan módszert használja angolul tanulni gyorsabb, mint a diákok más nyelviskola. Kérdések, válaszok, és az ismétlés, a módszer alapján az eljárás a nyelvtanulásban, amely gyakran javasolják külföldi oktatási pszichológusok.

Mivel a legtöbb időt, amely a Callan módszert van írva, a diákok hozzáférhetnek a teljes szerkezetet, ami előny, hogy nagyon fontos a korai szakaszában a tanulás angol. A módszer gyakorlati tanárok, mert megszabadítja őket elkészítésekor beadványok, számukra megbízható modellt.

Ez segít a diákoknak, hogy kevésbé kiszolgáltatottak a megtévesztő és megalapozatlan vállalkozások kevésbé tapasztalt tanárokat. Ehelyett a hallgató lehet alapozni az éves tervezés és előkészítés, hogy bement a módszernek minősül, feltéve, hogy az oktató fenntartja a szisztematikus megközelítés. Precíziós szervezés és egyértelmű játékszabályok, hogy a módszer különösen vonzó a magánszektor, valamint a diákok, akik Self-élvező.

A jól megtervezett szerkezet teszi a Callan módszert szórakoztató a diákok számára. Ez minden megvan a maga helye, és így a diákok nem töltenek több időt összetett problémák megoldására, amelyek még nem állnak készen. A diákok ezt a módszert vonzó, mert egyszerűsíti munkájukat. Ugyanakkor abban is különbözik más módszerekkel, mert megköveteli a hallgató, hogy aktívan részt osztályban.

Számos jól ismert módon tanulni egy nyelvet, ha a beszéd a tanár az osztályban halkan, de csak diákok átírt megjegyzések a tábláról. Ilyen esetekben, a diákok sokkal nehezebb koncentrálni, unatkozni velük, és így tanulni nagyon lassan. Ezzel szemben az ilyen osztályok, Callan módszert aktívan bevonja a diákok, a hangulat élénk és jobb eredményt értek el.

Beszéd fordítás nélkül
Ismétlés
Javítás

NON-STOP interakció! Ha képesek voltak megtanulni angolul, hogy miért nem?

 

Callan módszer célja, hogy a diákok jobban aktívan részt vesznek a tanulási folyamatban, és lehetővé teszi számukra, hogy a legtöbb időt még rendelkezésre.
A módszer egy szigorú program, amely utasításokat
amely oszlik 12 szinten. Tanár felvet egy csomó kérdést, hogy a hallgató választ. Módszer célja, hogy a diákok azt mondják,

Órás ösztönzi a hallgatók figyelmét, és serkentik a memóriát. Callan struktúra
módszer biztosítja, hogy a diákok bővítsék tudásukat a nyelvtan és növelik az alapok mondta, lépésről lépésre. A diákok a lehető legrövidebb időn belül nem fog zbunjivani
Összetett szavak és szavak, amelyek csak ritkán használnak, akkor a tanulás mellett az alapjait a nyelv

 

A legtöbb ember, aki tanulni angolul jobban érdekel a megszerzése a gyakorlati készségek, hanem csak szellemi elégedettség. Azt akarják, hogy angolul tanulni, mert a munkahely vagy szakma ők. Ezért szükséges, hogy fogadjon el egy működő szintű nyelvtudás a lehető leghamarabb. A diákok az iskola, mely a Callan módszert mozoghat négyszer gyorsabb, mint a többi diákok. Mivel sok vizsgálatok azt mutatták, hogy az angol nyelvtanulás mellett egy negyede az idő.

Eljárás precíziós gépek, amelyek egy komplex készítmény könnyen használható. A főbb elemek mögött hatékonyságát Callan számítási módszer és szisztematikus megközelítés a tanulmány a nyelv, valamint a meghatározása a maximális hallgatók bevonását. Az oktatás a legjobb keresztül beszélt és figyelt. Csend az osztályban teszi a hallgató fullad a nyelvet. ismétlés serkenti a memória és a gyakori ellenőrzésének tartalom tanított elősegíti pontossággal.

Callan módszert arra koncentrálnak, hogy a tanuló elsajátítani az alapokat az angol nyelvtani és a legfontosabb szókincset. Minden elhaladó 12 szinten elsajátítani a módszereket a tanuló egy 5621 szó, hogy gyakran használják az angol nyelvet. A hallgató akkor lesz kész arra, hogy a Cambridge First Certificate (F.C.E.) vizsgák.

Ez a szint a felkészültség fontos az a személy, aki olvasni tanulni élni egy angol nyelvű vagy dolgozó emberek, akik beszélnek angolul. Így a módszer alkalmazható bármilyen tekintetben. Ez elősegíti, hogy a hallgatók, akik a nyelv, hanem a sikeresen és azok a diákok, akik mennek a rossz nyelv. Ez egyaránt használható a fiatalok és az idősek. A módszer is pénzt takarít, mert könnyen érthető, a diákok nem a vásárlás további tankönyvek

Tudjon meg többet a Callan módszert és további tanfolyamok az iskolában:

Hogyan kell nézni azt tanítják az iskolában?