Loading...
Üdvözöljük honlapunkon

Idegen Nyelviskola – pénz Coming – angolul tanulni, mert

iskolánkban az angol, mely a Callan módszerrel kifejezett közötti kölcsönhatás professzorok és a diákok. Más szóval megtudjuk beszélt Angleščina (beszélt angolul), ami nagyban eltérnek a tudományos angol.

CALLAN módszer

A legjobb módja annak, hogy idegen nyelvet tanulni, hogy beszélni is!

Callan módszer podraumeva NON-STOP kommunikációt a tanárok és a diákok.

TOVÁBBI

Fordítási szolgáltatásaink

Kitűnő angol nyelvoktatás mellett cégünk színvonalas fordításokat is végez. Kitnűnő angol nyelvoktatás mellett kiváló fordítói szolgáltatást is nyújtunk a következő nyelvekből:

  • engleski
  • francuski
  • mađarski
  • ruski
  • italijanski
TOVÁBBI
Követheti új fejlemények

Virtuoso diák alatt értjük, hogy mink vagyunk sajúát magunk tanára. Tanuljon angolul akkor amikor Ön kiván és olyan gyorsassággal ami megfelel.

STUDENT VIRTUOZO

Angol nyelvtanulás Callan metod szerint. Tanfolyamainkon lehetővé tettük az egyéni, online távoktatást Skype-on keresztül.

Online tanfolyam

100% minőségi garancia

garancija_kvaliteta_engleski_jezik

ÉLMÉNY

Az iskola „Money is Coming”, amely felhasználja a Callan módszert jöttem először kíváncsiságból. Azt akartam, hogy jobban megismerjék ezt a számomra addig ismeretlen tanulási rendszert. Ez az, amit én találtam ki annyira szerettem, hogy úgy döntöttem, hogy felvesz azonnal teljesítse régi vágy és még a hatodik évtizedben az élet tanulni angolul …
Vesna Vidović
Ezúton kívánunk minden ajánljuk az iskolában, ha szeretne egy gyors, egyszerű és érdekes módon, a társasági és kellemes hangulatot angolul tanulni, és azoknak, akik már tanultak, vagy nem vagyunk biztosak magunkban, vagy akik meg kell tanulni, hogyan kell használni tudásukat alkalmazni az egyes elhelyezni és bármilyen helyzetben. Ismét sok köszönet!
Branka, Subotica
Napról napra felfedezem a módszer különböző szintjeit, és meg vagyok győződve arról, hogy még több szinten dolgozik, mint amennyit még észrevettem. Bizonyára soha nem láttam ilyeneket a diákok bizalmának megteremtésében!
Monique Walsh ELTP- DUBLIN, IRELAND

TAPASZTALAT Callan módszer

Since finding your method over a year ago my school has completely changed for the better. I am very thankful for this very effective and convincing method that truly does what is says. Thank you very much.
Rbecca Ambesh, CLC-VEVEY, SWITZERLAND
It is easy to do it, when you know how.
Kuwi- Nam Long, SOUTH KENSINGTON, LONDON, UK
You can fool all the people some of the time, and some of the people all of the time but you can’t fool all the people all the time.
Dave Rogers, LONDON, UK
Hogyan néz előadások az iskolában?

Lezárva a St. Nicholas College of Londonban.

Lezárva a St. Nicholas College of Londonban.

Callan Metoda gyerekeknek