Student Virtuoso

 


Koliko puta vam se desilo da razmišljate o tome da krenete na neki kurs engleskog jezika, bilo da tek treba da počnete sa učenjem ili samo utvrdite svoje znanje, ali od ideje uvek odustajete iz prostog razloga što, pored posla, fakulteta, viđanja sa društvom i devojkom ne možete da nađete školu čiji bi se časovi uklopili u vaš prenatrpan raspored?

Idealno rešenje za Vas je Student Virtuoso.Prilikom prijave dobijate link sa kojim ćete moći da skinete gradivo za učenje. Gradivo podrazumeva: skeniranu knjigu,audio zapis(LISTENING) i preveden rečnik. Knjigu možete odštampati i uporedo preslušavati audio zapis (Listening) i tako zameniti profesora. Audio zapis možete slušati dok se vozite u kolima, na poslu za vreme pauze ili presnimite na telefon i slušate kada se šetate. Učite kada Vi želite i brzinom koja Vama  odgovara. Iskoristite sjajan način da engleski naučite ili utvrdite , i to u terminima koji vama odgovaraju, makar to bilo i u sred noći - i to od kuće! I naravno, po minimalnoj ceni!

Napomena: 

Diploma je potpisana od strane TEFL akreditovanog predavača.

 

1.Osnovni nivo (faza 1-4) – KET- VOKABULAR OD PREKO 1000 REČI (Key English Test) (početni nivo) je prvi (osnovni) nivo Kembridž ispita. Položivši ovaj test osposobljeni ste za svakodnevnu komunikaciku i pisanje na engleskom jeziku. Osmišljen je za učenike sa osnovnim znanjem, koje vam je potrebno za putovanja u zemlje engleskog govornog područja. 

   

 

2. Srednji niži nivo (faza 1-6) – PET- VOKABULAR OD PREKO 1500 REČI ( Preliminary English Test ) Položen PET ispit znači da je student u velikoj meri osposobljen i može da se snađe u situacijama koje se mogu očekivati u društvu ili na poslu, na engleskom govornom području.

   

 

3.Srednji viši nivo (faze 1-12 - FCE- VOKABULAR OD PREKO 4300 REČI ( First Certificate in English) Od polaznika se na ovom nivou očekuje da mogu da rade i studiraju, i da mogu i kao turisti da se snađu u zemljama engleskog govornog područja. Ova diploma je potvrda vašeg znanja kao zaposlenog, ali i mogućnost da postanete student nekog univerziteta u UK kao i širom sveta.

   

 

Dobijate pristup materijalu za učenje, sa predavačima komunicirate putem imejla..

Ponavljajte gradivo koliko puta Vama odgovara i brzinom kojom želite.

Test polažete na poslednjem nivou za koji se izdaje diploma na mađarskom, srpskom i engleskom jeziku.Diploma je potpisana od strane TEFL akreditovanog predavača. 

Cena diplome 2000 RSD

 

 

KVALIFIKACIONI TEST
PRIJAVE ZA POLAGANJE TESTA
POLAGANJE TESTA

 

INFO: info@moneyiscoming.rs

BESPLATAN NIVO I-

 

https://www.dropbox.com/sh/x2pn9v9b31xhhoj/LUfIbotZxf


Knjiga - I
Recnik - I
Audio zapis - I

 

Napomena:
Škola izdaje diplomu na engleskom, mađarskom i srpskom jeziku koji možete priložiti uz biografiju. Diploma je potpisana od strane TEFL akreditovanog predavača.

 

 

Iskustva:

U školu "Money is Coming" koja koristi Callan metodu došla sam prvi put iz radoznalosti. Htela sam da saznam nešto više o tom, meni do tad nepoznatom sistemu učenja. To što sam saznala toliko mi se dopalo, da sam odlučila da se odmah upišem i tako ispunim svoju davnašnju želju i makar u šestoj deceniji života naučim engleski jezik...
30.03.2010.
Vesna Vidović

Želim SVIMA preporučiti ovu školu, ako želite na brz, lak i zanimljiv način, uz druženje i prijatnu atmosferu naučiti engleski, a i onima koji su ga vec učili ,ali su nesigurni u sebe ili kojima je potrebno da nauče kako da svoje znanje upotrebe na svakom mestu i u svakoj situaciji. Još jednom, veliko HVALA! Branka 11.06.2010. Subotica

Day by day I am discovering the many different levels the method works on, and I am convinced that it works on even more levels than I have yet discerned. I have certainly never seen anything like it for engendering students’s confidence! Monique Walsh ELTP- DUBLIN, IRELAND

Iskustva sa callan metodom:

“ Since finding your method over a year ago my school has completely changed for the better. I am very thankful for this very effective and convincing method that truly does what is says. Thank you very much.”
Rbecca Ambesh, CLC-VEVEY, SWITZERLAND

“ It is easy to do it, when you know how.” Kuwi- Nam Long, SOUTH KENSINGTON, LONDON, UK

“ You can fool all the people some of the time, and some of the people all of the time but you can’t fool all the people all the time.” Dave Rogers, LONDON, UK

 

Share this

Theme by Satmari Atila and webart.rs