Vesti - dešavanja

Everyone’s Invited, ez volt az iskolánkban megrendezett buli neve. Úgy tűnik hogy sokukhoz eljutott a hír Szabadka szerte, akik megragadták a lehetőséget hogy megjelenjenek. Így a saját részvételükkel járultak hozzá a Money Is Coming iskola egy éves évfordulójának megünnepléséhez.

FIGYELEM: Batman elvesztette a maszkját. MEGTALÁLÓNAK JUTALOM JÁR. Ha valakinek van bármilyen információja, jelentkezzen a 064- 16- 10- 700, 024- 553- 024 telefonszámon, vagy az info@moneyiscoming.rs email címen, azaz személyesen a Korzo 4/II szám alatt.

Registruj se, prijave su u toku. Prijave do NON - STOP. Prijave do NON - STOP. Ralizacija kurseva 2016/ 2017

2010.10.04.
Műhelymunka: Nem úgy modjuk, hogy I was told hanem I’ve been told. A 2010-es évet munkával kezdtük. Január 4.-én iskolánkban megtartott műhelymunka neve: "Nem azt mondják, hogy I was told hanem I’ve been told."

A nyelviskolánk 2009 október 19-én kezdi meg működését, amennyiben részt kíván venni valamelyik tanfolyamunkon, kérjük regisztráljon!

Muhely:
LOOKING THROUGH THE SPECTACLES OF FEMINISM:
WISER THAN A GOD, KATE CHOPIN( 1889.)
17.12.2010. napján meg lett tartva egy speciális interaktív műhely. A műhely célja az általános karakterisztikák, meghatározói, és a filozófiája a feminista mozgalomnak mely Kate Csopin rövid műve által lett bemutatva.

Egy kis emlékeztető - A mi Angol nyelviskolánkban, amely a Callan metódust alkalmazza, mely a tanár és diák közti kölcsönhatást hangsúlyozza. Más szavakkal, spoken English-t (beszélt Angolt) tanulunk, amely nagymértékben különbözik az akadémiai Angol nyelvtől. Ez volt az oka, hogy meghívtuk hozzánk vendégként Josip Balažević akadémikust.

Tapasztalatok:

A Callan módszerrel dolgozó Money is Coming iskolába kíváncsiságból jöttem. Többet szerettem volna megtudni erről (a számomra még ismeretlen) tanulási módszerről. Annyira megtetszett az, amit megtudtam, hogy elhatároztam, azonnal be is iratkozok és ezzel régi kívánságomat teljesítem, hogy megtanulok angolul (annak ellenére, hogy már a hatodik évtizedemet taposom…)
2010.03.30.
Vesna Vidović

MINDAZOKNAK ajánlom ezt az iskolát, akik gyorsan, könnyedén és érdekes módszerrel, barátkozás mellett és kellemes környezetben szeretnének megtanulni angolul, de azoknak is, akik már tanulták, de bizonytalanok, és azoknak is, akiknek szükségük van a már megszerzett tudás gyakorlati alkalmazására bármely helyzetben és helyen.
Branka, 2010.06.11. Szabadka

Day by day I am discovering the many different levels the method works on, and I am convinced that it works on even more levels than I have yet discerned. I have certainly never seen anything like it for engendering students’s confidence!
Monique Walsh
ELTP- DUBLIN, IRELAND

Ajánlatok és idézetek:

“ Since finding your method over a year ago my school has completely changed for the better. I am very thankful for this very effective and convincing method that truly does what is says. Thank you very much.”
Rbecca Ambesh, CLC-VEVEY, SWITZERLAND

“ It is easy to do it, when you know how.”
Kuwi- Nam Long, SOUTH KENSINGTON, LONDON, UK

“ You can fool all the people some of the time, and some of the people all of the time but you can’t fool all the people all the time.”
Dave Rogers, LONDON, UK

Share this