Online tanfolyam


Online tanfolyam Skype-on

 

Angol nyelvtanulás Callan metod szerint.Tanfolyamainkon lehetővé tettük az egyéni, online távoktatást Skype-on keresztül. A pénz és az idő megtakarítása mellett az ilyen tanulás biztosítja, hogy diák órán való részvétele aktív legyen. Amire a tanulónak szüksége van: webkamera, fejhallgatós mikrofon és Skype fiók. Az óra megszervezése a következő módon zajlik:

 

  • A Skype-on ismerősei közé felveszi a MoneyisComing céget,
  • Az előadóval megbeszélik az órák tematikáját,
  • Időpontot választanak,
  • Folyószámlánkra befizeti a tandíjat az adott utasítás szerint,
  • Ez után megtarthatjuk az előadást

Egy óra díja: 800 RSD

Montenegro: 8 EUR

 

Az órák menete:

 

  • 5 perc előkészület
  • Az előadás 50 perces
  • Visszajelzés e-mailen

További információkért keressenek meg bennünket telefonon, e-mailen vagy Skype-on.

Tapasztalatok:

A Callan módszerrel dolgozó Money is Coming iskolába kíváncsiságból jöttem. Többet szerettem volna megtudni erről (a számomra még ismeretlen) tanulási módszerről. Annyira megtetszett az, amit megtudtam, hogy elhatároztam, azonnal be is iratkozok és ezzel régi kívánságomat teljesítem, hogy megtanulok angolul (annak ellenére, hogy már a hatodik évtizedemet taposom…)
2010.03.30.
Vesna Vidović

MINDAZOKNAK ajánlom ezt az iskolát, akik gyorsan, könnyedén és érdekes módszerrel, barátkozás mellett és kellemes környezetben szeretnének megtanulni angolul, de azoknak is, akik már tanulták, de bizonytalanok, és azoknak is, akiknek szükségük van a már megszerzett tudás gyakorlati alkalmazására bármely helyzetben és helyen.
Branka, 2010.06.11. Szabadka

Day by day I am discovering the many different levels the method works on, and I am convinced that it works on even more levels than I have yet discerned. I have certainly never seen anything like it for engendering students’s confidence!
Monique Walsh
ELTP- DUBLIN, IRELAND

Ajánlatok és idézetek:

“ Since finding your method over a year ago my school has completely changed for the better. I am very thankful for this very effective and convincing method that truly does what is says. Thank you very much.”
Rbecca Ambesh, CLC-VEVEY, SWITZERLAND

“ It is easy to do it, when you know how.”
Kuwi- Nam Long, SOUTH KENSINGTON, LONDON, UK

“ You can fool all the people some of the time, and some of the people all of the time but you can’t fool all the people all the time.”
Dave Rogers, LONDON, UK