Könnyen a diplomáig

Az önèltrajzhoz( CV ) csatolt diploma kivàló benyomàst nyùjt a munka felvètelnèl. Amennyiben szeretne diplomàt szerezni gyorsan a következô tanfolyamokbòl , nyugodtan kontaktàljon bennünket!

Az utolsó szintből vizsgáznak a diákok abból kapják a diplomát is. Magyar, szerb és angol nyelvből.

A diploma a TEFL megbizott előadó által aláirt.

 

 

 1. Alap szint ( fazis 1-4 )KET-VOKABULAR
Több mint ezer szó ( kezdô szint ) ( KEY ENGLISH TEST )
Az elsô alap szint a Kembridzs diploma.
Aki elvègzi ezt a szintet ès megkapja a diplomàt kèpzett lesz a mindennapi komunikàciòhoz ès az íràshoz angol nyelven.
Azok a diàkok szàmàra van elôlàtva akik alap tudàssal rendelkeznek, akiknek szüksèges az utazàshoz azok az orszàgok tetületèn ahol angolul beszèlnek .

 

2. KÖZÈP SZINT ( fàzis 1 - 6 ) PET - VOKABULAR
Töb mint 1.500 szó
(Preliminary English Test)
Azt elvègzett " PET " vizsga azt jelenti, hogy a tanulò nagymètèkben kèpzett ès fel tudja magàt talàlni a szituàciókban amelyek vàrhatòk a tàrsasàgban vagy a munkàn azok az orszàgok területèn ahol angolul beszèlnek.

 

3. FELSÔ SZINT  ( fàzis 1-12 )
FCE-VOKABULAR több mint 4.300 szó
( First Certificate in English )
A diàkok ezen a szinten elvàrjàk , hogy tudjanak dolgozni ès tanulni , ès , hogy feltalàljàk magukat mint turista azok az orszàgok területèn ahol angolul beszèlnek.
Ez a diplòma jóvàhagyàs a tudàsról mintha munkaviszonyban lenne , de lehetôvè teszi , azt is hogy tanulò legyen valamelyik egyetemen UK-ben ès a vilàgon.

 

 

Tapasztalatok:

A Callan módszerrel dolgozó Money is Coming iskolába kíváncsiságból jöttem. Többet szerettem volna megtudni erről (a számomra még ismeretlen) tanulási módszerről. Annyira megtetszett az, amit megtudtam, hogy elhatároztam, azonnal be is iratkozok és ezzel régi kívánságomat teljesítem, hogy megtanulok angolul (annak ellenére, hogy már a hatodik évtizedemet taposom…)
2010.03.30.
Vesna Vidović

MINDAZOKNAK ajánlom ezt az iskolát, akik gyorsan, könnyedén és érdekes módszerrel, barátkozás mellett és kellemes környezetben szeretnének megtanulni angolul, de azoknak is, akik már tanulták, de bizonytalanok, és azoknak is, akiknek szükségük van a már megszerzett tudás gyakorlati alkalmazására bármely helyzetben és helyen.
Branka, 2010.06.11. Szabadka

Day by day I am discovering the many different levels the method works on, and I am convinced that it works on even more levels than I have yet discerned. I have certainly never seen anything like it for engendering students’s confidence!
Monique Walsh
ELTP- DUBLIN, IRELAND

Ajánlatok és idézetek:

“ Since finding your method over a year ago my school has completely changed for the better. I am very thankful for this very effective and convincing method that truly does what is says. Thank you very much.”
Rbecca Ambesh, CLC-VEVEY, SWITZERLAND

“ It is easy to do it, when you know how.”
Kuwi- Nam Long, SOUTH KENSINGTON, LONDON, UK

“ You can fool all the people some of the time, and some of the people all of the time but you can’t fool all the people all the time.”
Dave Rogers, LONDON, UK

Share this

Theme by Satmari Atila and webart.rs