Gépìròtanfolyam


GEPÌRÒTAMFOLYAM

 

Az angol nyelvű iskola „ Money Is Coming” együttmüködésével gépìròtanfolyamot szervezünk az iskola termében.

A gépelési ügyessèg – mint gyors gèpelès a 19. szàzad első felèben kezdett elterjedni amikor  felfedeztèk a tìzùjjal valò gèpelèst , ami ma is kèpviseli a gèpelès alapjàt.

Annak ellenére, hogy azòta az ìrògèpek szàmtalan vàltozàson mentek keresztül ès alapvetően megvàltozott a betűk rendszere a daktilográfia vagy is a tìzùjjal valò gèpelès ma is nagyon fontos tudni sok munkahelyen.

A gèpelès főleg ügyesség , nem tudàs. Megfelelő gyakorlàst és időt igènyel.

A gèpìràs tanulàsnàl fontos kiemelni 2 alapvető osztàlyt.

A munkahelyen ahol kimondottan gèpìròra van szüksèg fontos az 1. A osztaly, mìg  a tìzùjjal valò gépìràs ismerete màs adminisztràciòs munkàkban növeli a termelèkenysèget.

Tanfolyamok a gèpìràs kèpzèshez 2 rèszből àllnak.

Mind a kèt kurzus magàba foglalja az elmèleti ès gyakorlati òràkat.

A diàkok akik sikeresen befejezik a kezdő szintet megtanuljàk a tìzujjal valò gèpelèst ès lehetővè teszi az ìrògép önàllò hasznàlatàt . A diàkok ezen a szinten elérnek egy bizonyos gyorsasàgù gèpelèst kis szàzalèk hibàval, ami előfeltètel egy bizonyos osztàly megszerzéséhez.

 

A jövőben és ma a szàmìtògépek felvàltsàk az ìrògépeket. A tanulòk a szerzett tudàsukat és ügyességüket a szàmìtògépen fogjàk gyakorolni.

Amennyiben azt szeretnè, hogy a gépìràs legyen az elsődleges foglalkozàsa és sikeresen befejezze a kurzust, elérheti a gyorsasàgot és a pontossàgot ami nèlkülözhetetlen, hogy elèrje a meghatàrozott osztàlyt.

Tudàsukat kiteljesìteni tudjàk az alapvető levelezèssel ès a szerb nyelv helyesìràsàval.

 

Àltalànos informàciòk a kurzusròl :

Téma: a tiz újjal való vak gépelés rendszere

Az òràk szàma: 48 iskola òra ( 16 x 3 iskola òra )

Àr : 20.000 din.

 

Ahhoz, hogy a tanulò vizsgàzhasson a gèpìràs bàrmelyik osztàlyàbòl kell, hogy legyen diplomàja a befejezett gèpìrò kurzusròl.

Ammennyiben a tanulò elèr elegendő szàmù ütèst igazolàst kap arròl, hogy profi gèpìrò meghatàrozott osztàlyban.

 

I A osztàly – több mint 350 ütès 1 percben

I B osztàly – 300 – 350 ütès percenkènt

II osztàly   - 250 – 300  ütès percenkènt

III osztàly -  160 – 250  ütès percenkènt

 

A vizsga àra:

 

I A osztàly –  7.500 din

II B osztàly – 7.000 din

II osztàly    -  5.000 din

III osztàly   -  4.000 din

Tapasztalatok:

A Callan módszerrel dolgozó Money is Coming iskolába kíváncsiságból jöttem. Többet szerettem volna megtudni erről (a számomra még ismeretlen) tanulási módszerről. Annyira megtetszett az, amit megtudtam, hogy elhatároztam, azonnal be is iratkozok és ezzel régi kívánságomat teljesítem, hogy megtanulok angolul (annak ellenére, hogy már a hatodik évtizedemet taposom…)
2010.03.30.
Vesna Vidović

MINDAZOKNAK ajánlom ezt az iskolát, akik gyorsan, könnyedén és érdekes módszerrel, barátkozás mellett és kellemes környezetben szeretnének megtanulni angolul, de azoknak is, akik már tanulták, de bizonytalanok, és azoknak is, akiknek szükségük van a már megszerzett tudás gyakorlati alkalmazására bármely helyzetben és helyen.
Branka, 2010.06.11. Szabadka

Day by day I am discovering the many different levels the method works on, and I am convinced that it works on even more levels than I have yet discerned. I have certainly never seen anything like it for engendering students’s confidence!
Monique Walsh
ELTP- DUBLIN, IRELAND

Ajánlatok és idézetek:

“ Since finding your method over a year ago my school has completely changed for the better. I am very thankful for this very effective and convincing method that truly does what is says. Thank you very much.”
Rbecca Ambesh, CLC-VEVEY, SWITZERLAND

“ It is easy to do it, when you know how.”
Kuwi- Nam Long, SOUTH KENSINGTON, LONDON, UK

“ You can fool all the people some of the time, and some of the people all of the time but you can’t fool all the people all the time.”
Dave Rogers, LONDON, UK

Share this

Theme by Satmari Atila and webart.rs