Callan módszer


Bevezetés a Callan módszerbe

A Money is Coming iskolába induló hallgatók az angol nyelvet a világszerte
ismert Callan módszer segítségével tanulják.

Bővebb

Miért megbízható a Callan módszer?

Sok olyan nyelvtanulási rendszer létezik, amely többet ajánl, mint amit realizálni tud. Ellenben a Callan módszer állításait bizonyítékok is alátámasztják. Sok olyan bizonyíték létezik, amely igazolja, hogy azok a hallgatók, amely olyan iskolába járnak ahol a Callan módszer alkalmazzák, sokkal gyorsabban elsajátítják az angol nyelvet szemben azokkal, akik nem élnek ennek a módszernek a lehetőségeivel.

Bővebb

Miért szórakoztató ez a módszer?

Elsősorban a jól kitalált szerkezeti felépítése teszi a Callan módszert szórakoztatóvá a hallgatók számára. Itt mindennek meg van a maga helye és ideje és ennek következtében a hallgatók nem pazarolják az idejüket olyan feladatok töltögetésével, amire igazából föl sincsenek készítve. A hallgatók számára még azért is kecsegtető ez a módszer, mivel a saját munkájukat is nagyban megkönnyíti.

Bővebb

Tapasztalatok:

A Callan módszerrel dolgozó Money is Coming iskolába kíváncsiságból jöttem. Többet szerettem volna megtudni erről (a számomra még ismeretlen) tanulási módszerről. Annyira megtetszett az, amit megtudtam, hogy elhatároztam, azonnal be is iratkozok és ezzel régi kívánságomat teljesítem, hogy megtanulok angolul (annak ellenére, hogy már a hatodik évtizedemet taposom…)
2010.03.30.
Vesna Vidović

MINDAZOKNAK ajánlom ezt az iskolát, akik gyorsan, könnyedén és érdekes módszerrel, barátkozás mellett és kellemes környezetben szeretnének megtanulni angolul, de azoknak is, akik már tanulták, de bizonytalanok, és azoknak is, akiknek szükségük van a már megszerzett tudás gyakorlati alkalmazására bármely helyzetben és helyen.
Branka, 2010.06.11. Szabadka

Day by day I am discovering the many different levels the method works on, and I am convinced that it works on even more levels than I have yet discerned. I have certainly never seen anything like it for engendering students’s confidence!
Monique Walsh
ELTP- DUBLIN, IRELAND

Ajánlatok és idézetek:

“ Since finding your method over a year ago my school has completely changed for the better. I am very thankful for this very effective and convincing method that truly does what is says. Thank you very much.”
Rbecca Ambesh, CLC-VEVEY, SWITZERLAND

“ It is easy to do it, when you know how.”
Kuwi- Nam Long, SOUTH KENSINGTON, LONDON, UK

“ You can fool all the people some of the time, and some of the people all of the time but you can’t fool all the people all the time.”
Dave Rogers, LONDON, UK

Share this

Theme by Satmari Atila and webart.rs