Alkotò szìnèszi tanfolyam felnőtteknek

Alkotò szìnèszi tanfolyam felnőtteknek

 

 

Hàny alkalommal szerettük volna, hogy jàtszunk mint a gyerekek ?

Hogy szabadon engedjèk a kèpzeletüket ?

Hogy tàncoljanak fèlelem nèlkül, hogy esetleg valamit el fognak hibàzni ?

Akart-e valaha szìnèszkedèssel foglalkozni, de nem volt alkalma ès nem sikerült beìratkoznia a szìnèszi akadèmiàra ?

Vagy csak szerette volna kipròbàlni önmagàt , hogy jàtszik ès az èrzèseit , de attòl fèlt, hogy tùl öreg hozzà, ès nincs meg a kèpzettsège ?

Mindenkinek közülünk van kreativitàsa , fontos, hogy elengedjük magunkat, hogy kifejezésre jusson .

Soha sem kèső, hogy kipróbáljuk magunkat!

Sok pszihològiai kutatàs kimutatta, hogy a szìnèsz technika konstruktìv az embereknek ès sűrűn hasznàljàk pszichoteràpiàs eljâràsoknàl.

Meghìvjuk önt az alkotò szìnèszi műhelybe felnőttek szàmàra, ahol szìnèszi eszközök segìtsègèvel megismerheti önmagàt, ùj utakat keresünk, hogy felèbredjen bennünk a kreativitàs. Tanuljuk hogyan funkcionàljunk csoportban, fejleszteni a koncentràciòt, a magabiztossàgot ès a talàlèkonysàgot, a komunikàciòt,megszabadulni a görcsöktől ès , hogy elengedjük magunkat.

Javìtani a mentàlis ès a fizikai kèpessègen.

A műhelyt ajàljuk azoknak akik mindennapi stressznek vannak kitève, felelőssègteljes munkàt vègeznek ès nincs idejük, hogy kikapcsolòdjanak.

Több talàlkozàs van előrelàtva melyek alkalmàval praktikus szìnèszi gyakorlatokkal mint az előadàsmòd, mozdulat, pantomin, utànnozàs, improvizàsiò, fizikai tréning ès gyermek  jàtèkok segìtsègèvel a rèsztvevők megtanulnak kilépni a vilàg problèmàibòl.

A negyedèvi munka utàn tervezünk nyilvànos fellèpèst.

A műhely vezetői diplomàlt szinèszek, sok tapasztalattal, Gordana Vukov Ciganjik ès Aleksandra Basic.

Mindenkinek egyforma esèlye van ahhoz, hogy megtanulja ezt a tehnikàt, fejlesztje a potenciàljàt, ebből az okbòl kifolyòlag nem szervezünk meghallgatàst.

A mi cèlunk, hogy minden hallgatòban felèbredjen a kreativitàs ès , hogy kibontakozzon  makszimálisan.

Az òràkat a „ Money is Coming” tantermèben tartjuk.

A bejelentkezès mèg tart.

Az èrdeklődők jelentkezhetnek a következő internet cimen:

gradionice@gmail.com vagy a 064/ 316 0872 telefonszàmon.

ÀR: 2.000din

Tapasztalatok:

A Callan módszerrel dolgozó Money is Coming iskolába kíváncsiságból jöttem. Többet szerettem volna megtudni erről (a számomra még ismeretlen) tanulási módszerről. Annyira megtetszett az, amit megtudtam, hogy elhatároztam, azonnal be is iratkozok és ezzel régi kívánságomat teljesítem, hogy megtanulok angolul (annak ellenére, hogy már a hatodik évtizedemet taposom…)
2010.03.30.
Vesna Vidović

MINDAZOKNAK ajánlom ezt az iskolát, akik gyorsan, könnyedén és érdekes módszerrel, barátkozás mellett és kellemes környezetben szeretnének megtanulni angolul, de azoknak is, akik már tanulták, de bizonytalanok, és azoknak is, akiknek szükségük van a már megszerzett tudás gyakorlati alkalmazására bármely helyzetben és helyen.
Branka, 2010.06.11. Szabadka

Day by day I am discovering the many different levels the method works on, and I am convinced that it works on even more levels than I have yet discerned. I have certainly never seen anything like it for engendering students’s confidence!
Monique Walsh
ELTP- DUBLIN, IRELAND

Ajánlatok és idézetek:

“ Since finding your method over a year ago my school has completely changed for the better. I am very thankful for this very effective and convincing method that truly does what is says. Thank you very much.”
Rbecca Ambesh, CLC-VEVEY, SWITZERLAND

“ It is easy to do it, when you know how.”
Kuwi- Nam Long, SOUTH KENSINGTON, LONDON, UK

“ You can fool all the people some of the time, and some of the people all of the time but you can’t fool all the people all the time.”
Dave Rogers, LONDON, UK

Share this

Theme by Satmari Atila and webart.rs