Árlista
AZ ELSŐ 4 ÓRA AJÁNDÉK!!!

Így kockázat nélkül megbizonyosodhat a módszer hatékonyságáról!

Egy óra 350 dinár. Abban az esetben, ha úgy dönt, hogy a négy fázist folyamatosan kívánja elvégezni, akkor a fizetés a következő: az I. és IV. fázist a beiratkozáskor kell kifizetni, míg a II.és III. fázist, a fázisok megkezdésekor. Ez gyakorlatilag 3 részletben történő fizetést jelent!

Fázisok Díj Fizetési ütemezés
I. + IV. fázis  11. 200 dinár beiratkozáskor
II. fázis 5.600 dinár II fázis kezdetekor
III. fázis 5.600 dinár III fázis kezdetekorA többi haladó fázist havonta kell fizetni, aminek díja fázisonként 5600 dinár.


10% KEDVEZMÉNY!!!!


Ha a 4 fázist egy összegben előre fizeti, akkor 10% kedvezményben részesül, és így az óradíj csak 315 dinár.


20% KEDVEZMÉNY!!!!Azok a hallgatók, akik mind a 12 fázis lehallgatása mellett döntenek, velük egy szerződés kötünk, amibn rögzítjük a fizetési feltételeket és az óradíjakat. Ebben az esetben 20% kedvezményt adunk, ami annyit jelent, hogy az óradíj csupán 280 dinár, és további kedvezményként lehetőséget biztosítunk 3 részletben való fizetésre!

Részlet Díj Fizetési ütemezés
I. részlet  17.920 dinár beiratkozáskor
II. részlet 17.920 dinár IV fázis végén
III. részlet 17.920 dinár VIII fázis végénMegjegyzés:
A pontos árak az euró árfolyamától függően változhatnak. Kérjük, minden esetben érdeklődjön a pontos árakról!


Tapasztalatok:

A Callan módszerrel dolgozó Money is Coming iskolába kíváncsiságból jöttem. Többet szerettem volna megtudni erről (a számomra még ismeretlen) tanulási módszerről. Annyira megtetszett az, amit megtudtam, hogy elhatároztam, azonnal be is iratkozok és ezzel régi kívánságomat teljesítem, hogy megtanulok angolul (annak ellenére, hogy már a hatodik évtizedemet taposom…)
2010.03.30.
Vesna Vidović

MINDAZOKNAK ajánlom ezt az iskolát, akik gyorsan, könnyedén és érdekes módszerrel, barátkozás mellett és kellemes környezetben szeretnének megtanulni angolul, de azoknak is, akik már tanulták, de bizonytalanok, és azoknak is, akiknek szükségük van a már megszerzett tudás gyakorlati alkalmazására bármely helyzetben és helyen.
Branka, 2010.06.11. Szabadka

Day by day I am discovering the many different levels the method works on, and I am convinced that it works on even more levels than I have yet discerned. I have certainly never seen anything like it for engendering students’s confidence!
Monique Walsh
ELTP- DUBLIN, IRELAND

Ajánlatok és idézetek:

“ Since finding your method over a year ago my school has completely changed for the better. I am very thankful for this very effective and convincing method that truly does what is says. Thank you very much.”
Rbecca Ambesh, CLC-VEVEY, SWITZERLAND

“ It is easy to do it, when you know how.”
Kuwi- Nam Long, SOUTH KENSINGTON, LONDON, UK

“ You can fool all the people some of the time, and some of the people all of the time but you can’t fool all the people all the time.”
Dave Rogers, LONDON, UK

Share this

Theme by Satmari Atila and webart.rs